Het kantoor in Brussel

VDE LEGAL is een advocatenkantoor dat zijn cliënten de garantie biedt van een kwaliteitsvolle juridische dienstverlening, door hen gespecialiseerde advocaten ter beschikking te stellen die blijk geven van een reële deskundigheid.

Tot de cliënten van VDE LEGAL behoren KMO’s, grote ondernemingen en multinationals, overheidsinstanties en -entiteiten, alsook particulieren. VDE LEGAL geeft absolute prioriteit aan de kwaliteit van haar cliëntenrelaties.

De beschikbaarheid en de dynamiek van de advocaten van VDE LEGAL, in combinatie met hun juridische deskundigheid op talrijke gebieden van de economie, garanderen dat hun cliënten de juridische oplossingen zullen krijgen die het best aan hun behoeften beantwoorden, zowel op het gebied van adviesverlening als op het gebied van geschillenbeslechting, waarbij rekening wordt gehouden met de laatste juridische ontwikkelingen. De nadruk die wordt gelegd op teamwerk zorgt er ook voor dat cliënten een alomvattende dienstverlening en een werkelijk multidisciplinaire aanpak van hun zaken krijgen.

Duidelijke informatie over de voorwaarden voor interventie en de aangerekende honoraria wordt verstrekt in de grootst mogelijke transparantie overeenkomstig onze beroepsregels.

VDE LEGAL is een resoluut moderne vereniging die besloten heeft kwaliteitsvolle juridische diensten aan te bieden aan haar cliënten in België, Europa en alle andere landen, door bevoorrechte werkrelaties uit te bouwen met advocatenkantoren in 193 landen, via het International Lawyers Network, Consulegis en AEA International Lawyers Network.

Contactinformatie

Parkeren:

Interparking Porte de Hal / Hôtel de Monnaies

Interparking Poelaert

Openbaar vervoer :

metrolijn 2 (halte Hôtel de Monnaies)

tram 92, 94, 97

This site is registered on wpml.org as a development site.