Burgerlijke en commerciële huurovereenkomsten

Burgerlijke en commerciële huurovereenkomsten

Onze advocaten zijn er om u te helpen met :

  • het opstellen van commerciële of burgerlijke
  • huurovereenkomsten
  • huurherziening
  • elk
  • uitzettingsprobleem
    niet-nakoming van de verplichtingen van zowel de verhuurder als de eigenaar
  • etc ….

APMLAW biedt u haar expertise in burgerlijk en commercieel huurrecht.

Het recht van burgerlijke huurovereenkomsten

De burgerlijke huurovereenkomst of de huurovereenkomst voor woonruimte betreft de contractuele relatie tussen de eigenaar van een gebouw (de verhuurder) en de huurder (de huurder) van een gebouw voor woongebruik.

De opstelling van de huurovereenkomst, de interpretatie en de verlenging ervan kunnen aanleiding geven tot conflicten tussen de twee partijen:

Onbetaalde huurgelden, werkzaamheden die door de eigenaar of de huurder moeten worden uitgevoerd, het niet terugbetalen van de waarborg: u kunt een beroep doen op een advocaat om uw rechten te verdedigen.

De handelshuur

Deze huurovereenkomst betreft de verhuur van onroerend goed aan een onderneming, een bedrijf of een ambachtelijk bedrijf. Het wordt beheerst door ingewikkelde regels, die door de rechtbanken ruim worden geïnterpreteerd om geschillen te beslechten.

Het opstellen van handelshuurovereenkomsten biedt zakelijke professionals een grote vrijheid. Ons advocatenkantoor zal u helpen bij het opstellen van uw commerciële huurovereenkomst, om u zo goed mogelijk te anticiperen en te adviseren. De commerciële huurovereenkomst heeft gevolgen voor de verplichtingen van de huurder en de verhuurder gedurende de gehele looptijd van de huurovereenkomst.

This site is registered on wpml.org as a development site.